14 Octombrie 2021 – Creșterea nivelului de educație, combaterea sărăciei și incluziunea socială sunt principalele scopuri ale echipei noastre

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Creșterea nivelului de educație, combaterea sărăciei și incluziunea socială sunt principalele scopuri ale echipei responsabile cu proiectul pentru dezvoltarea comunității din Baia Sprie.
Săptămânal, se fac vizite în comunitățile mărginașe din Baia Sprie în speranța că impactul se va propaga asupra a cât mai multe familii pentru a-și îmbunătăți stilul de viață și a-și crește șansele pe piața muncii.

Cele mai recente vizite au fost marcate de momentul în care fetița unei familii abordate, văzând că toată lumea scrie și completează documente, și-a dorit să facă la fel. Prin acest micuț gest care ar putea trece foarte ușor neobservat, micuța a demonstrat cât de puternic este impactul exemplului oferit de familie copiilor. Astfel, părinții care aleg să nu se oprească niciodată din a învăța vor reprezenta exemplul perfect de urmat pentru cei mici.

Dragostea de carte este mult mai ușor de sădit la o vârstă fragedă, lucu care nu ar trebui dat uitării de niciun părinte.