23 septembrie 2022: Poveștile de lângă noi devin parte din realitatea noastră.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Astăzi vrem să vă vorbim puțin despre Denisa, un exemplu pentru tinerii care nu-și găsesc drumul!
Povestea ei este ca și cea a multor tineri care se află în dificultate și trebuie să facă diferite alegeri.
Denisa a reușit să găsească acel echilibru între muncă și cursuri. Și-a dorit să își depășească condiția, să învețe și să evolueze. Și a reușit!
Merită să descoperiți și povestea ei:
Denisa este o tânără de 23 de ani din Baia Sprie, absolventa a Liceului de Arte Baia Mare, profil arte plastice. Când am întâlnit-o prima oara era acasă având grija de sora ei mai mică. Ne-a primit în casa cu bucurie și deschidere, ascultând cu atenție ce oportunități ii poate oferi proiectul “Dezvoltarea comunității prin masuri integrate”.
După prezentarea activităților din proiect, Denisa și-a făcut curaj să ne împărtășească dorința ei. Aceasta ne-a mărturisit că simte că se plafonează stând doar acasă și având grija de sora ei și ne-a spus ca își dorește sa schimbe ceva în parcursul ei, angajând-se undeva. Tot ea ne-a mărturisit că mama ei nu prea este de acord întrucât ea muncește și astfel nu ar mai fi cine sa o pregătească pe sora ei pentru școală.
Denisa a așteptat vacanța de vară și s-a angajat. Ba mai mult decât atât, s-a înscris și la cursul de Competențe Digitale din cadrul proiectului. S-a adaptat foarte bine la locul de muncă și și-a făcut o reputație atât de bună, încât șefa de schimb i-a aranjat programul de muncă astfel încât ea să poată participa și la curs. A parcurs cursul cu seriozitate și sârguință, fiind prezentă în fiecare zi. Examenul final l-a susținut chiar de ziua ei, promovându-l cu brio!
Felicitări, Denisa!