20 iunie 2022: ASSOC și partenerii săi oferă consiliere vocațională și psihologică

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Locuitorii orașului Baia Sprie care sunt în căutarea unui loc de muncă pot cere consiliere gratuită din partea unui specialist.
Asociația ASSOC, în parteneriat cu Primăria Baia Sprie și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie, oferă gratuit consiliere vocațională și psihologică pentru cetățenii din Baia Sprie și localitățile arondate orașului: Tăuții de Sus, Satu Nou de Sus și Chiuzbaia.
Cu ce poate ajuta un specialist ASSOC și de ce ai avea nevoie de ajutor la angajare? Pentru că o ședință de consiliere te ajută să
🆗 îți descoperi aptitudinile, interesele și competențele,
🆗 îți oferă acces la o bază de date cu locurile de muncă disponibile care se actualizează lunar și care te scutește de drumuri în plus,
🆗 te pregătește pentru interviul de angajare.
Serviciul este acordat în vederea ocupării pe piața forței de muncă și se derulează prin proiectul “Dezvoltarea comunității prin măsuri integrate”.
Obiectivul general al proiectului constă în implementarea de măsuri integrate orientate pe nevoile comunităților cu scopul creșterii gradului de incluziune socială, creșterii accesului și participării la educație, creșterii activității de ocupare și reducerea riscului de sărăcie și excluziune socială.
#ID13997 #proiect #POCU
Detalii se oferă la Primăria Baia Sprie sau la ASSOC

Acasă