23 Decembrie 2021 – De Sărbători, Moș Crăciun vine la toți copiii

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Pentru copilașii din Baia Sprie, Tăuții de Sus și Baia Mare, Moș Crăciun a venit tocmai din Spania, unde Parohia Ortodoxă Română Sf. și Drepții Părinți Ioachim și Ana împreună cu Asociația Socio-Culturală Hispanico-română „Bucurie” au pregătit și trimis suficient de multe jucării și dulciuri pentru cei 200 de copilași.

Voluntarii ASSOC s-au ocupat timp de 3 zile de pregătirea pachetelor, astfel încât fiecare copil să primească un cadou perfect pentru vârsta sa. Identificarea beneficiarilor și distribuirea cadourilor în comunitatea din Baia Sprie și Tăuți au fost realizate prin intermediul echipei coordonatoare a proiectului de „Dezvoltarea comunității prin intermediul măsurilor integrate”, care păstrează constant o strânsă legătură familiile de acolo.

Câteva pachete au mers și înspre Penitenciarul Baia Mare, unde vor fi distribuite copiilor deținuților, care au rămas cu un singur părinte acasă datorită situației dificile.

Multe mulțumiri dorim să îndreptăm înspre comunitatea din Spania care a făcut posibilă această acțiune, dar și către voluntari și restul colaboratorilor!