12 iulie 2021 – “Dezvoltarea comunității prin măsuri integrate”- proiect derulat de Asociația ASSOC în parteneriat cu Primăria Baia Sprie și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

“Dezvoltarea comunității prin măsuri integrate” (POCU/827/5/2/139979) este un proiect pe care Asociația ASSOC îl derulează în parteneriat cu Primăria Baia Sprie și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie.

Proiectul a început în 1 iunie 2021 și se va derula până în 31 mai 2023, iar pentru comunitatea din Baia Sprie reprezintă un sprijin, pentru că echipa implicată în activități va oferi sprijin în special oamenilor din zonele defavorizate, în care locuiesc persoane din categorii vulnerabile.

Chiar din primele zile, membrii echipei de proiect au pornit din casă în casă pentru a cunoaște problemele cu care se confruntă locuitorii din Baia Sprie, iar astfel să găsească cele mai potrivite soluții pentru fiecare.

Oamenii din Baia Sprie au trecut peste reticențe și le-au deschis ușa “străinilor” care le-au bătut la ușă, iar din vorbă în vorbă membrii echipei de proiect au început să îi cunoască și le-au explicat cum pot să îi sprijine pe viitor.